Любопитно

Динко от Ямбол: Нямаше да стана милионер, ако…

Игра на Богове -Възходът на падението

Динко Вълев за пореден път стана за смях след култовото си гостуване в предаването за здраве и красота „Медик“ по Канал 0. Ловецът на мигранти, както е известен ямболията, втрещи с отговорите на въпросите, които му задаваше водещият Марио Ангелов.

„Ако бях станал баничар, нямаше да стана милионер“, сподели ямболският изкупвач на старо желязо, като допълни, че затова е решил да се занимава с автомобили за скрап – тайната на неговия бизнес успех. Общоизвестен факт е, че той е собственик на най-мощната техника, която единствена в цяла Югоизточна България може да издърпа аварирал камион или катастрофирал автобус.

Динко твърди, че знаел 4 езика, но само говоримо, не можел да пише на тях.

Интересно е обаче, че когато Динко участваше в предаването „Фермата“ през 2016 г., успя да напише цяла страница свободен текст, в който направи само 13 правописни грешки. Без да се броят пунктуационните. Тогава колоритният ямболия счупи всички рекорди и стана за резил, а подигравките спрямо писмената му култура не спряха в продължение на месеци.

Фрапиращото му гостуване в „Медик“ го вкара в „Господари на уеба“, където Рачков и Зуека не спряха да се гаврят с народния будител. Динко направи опит да изпъкне пред водещия, като го заби с въпроса колко са буквите в българската азбука.

Проверка по рама

„Аз знам, че не знаеш колко са буквите и сигурно това ще го изрежеш. Ама и за какво ти е да знаеш, ти не ги ползваш всичките”, каза гуруто на скрапа.

Динко сподели, че се страхува само от Господ, само от тоз „чуйек“.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button