8.8 C
София
петък, април 19, 2024

Динко от Ямбол: Нямаше да стана милионер, ако…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Динко Вълев за пореден път стана за смях след култовото си гостуване в предаването за здраве и красота „Медик“ по Канал 0. Ловецът на мигранти, както е известен ямболията, втрещи с отговорите на въпросите, които му задаваше водещият Марио Ангелов.

„Ако бях станал баничар, нямаше да стана милионер“, сподели ямболският изкупвач на старо желязо, като допълни, че затова е решил да се занимава с автомобили за скрап – тайната на неговия бизнес успех. Общоизвестен факт е, че той е собственик на най-мощната техника, която единствена в цяла Югоизточна България може да издърпа аварирал камион или катастрофирал автобус.

Динко твърди, че знаел 4 езика, но само говоримо, не можел да пише на тях.

Интересно е обаче, че когато Динко участваше в предаването „Фермата“ през 2016 г., успя да напише цяла страница свободен текст, в който направи само 13 правописни грешки. Без да се броят пунктуационните. Тогава колоритният ямболия счупи всички рекорди и стана за резил, а подигравките спрямо писмената му култура не спряха в продължение на месеци.

Фрапиращото му гостуване в „Медик“ го вкара в „Господари на уеба“, където Рачков и Зуека не спряха да се гаврят с народния будител. Динко направи опит да изпъкне пред водещия, като го заби с въпроса колко са буквите в българската азбука.

Проверка по рама

„Аз знам, че не знаеш колко са буквите и сигурно това ще го изрежеш. Ама и за какво ти е да знаеш, ти не ги ползваш всичките“, каза гуруто на скрапа.

Динко сподели, че се страхува само от Господ, само от тоз „чуйек“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ