18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Ето какво получи Дженифър Лопес за св. Валентин

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Алекс Родригес направи семпла, но много хубава изненада на своята половинка Дженифър Лопес. Той я впечатли с огромен букет от червени рози за Свети Валентин. Певицата пък се похвали с видео във Фейсбук.

„Февруари е нашият специален месец … нашият юбилеен месец … Срещнахме се за първи път на 1 февруари … първият път, когато излязохме, беше два дни по-късно и оттогава няма ден, в който да не сме били заедно или да не сме си говори…ти ме караш да се смея … обичам твоето забавно чувство за хумор … и как винаги се опитваш да направиш обстановката в стаята по-забавна… обичам те и обичам всичко, което правиш за мен …. ти си моята забавна валентинка“, написа сексипилната Джей Ло в отговор на изненадата на Алекс.

А над букета от рози се поклащаха нежно червени балони във формата на сърце на фона на любовна музика.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjenniferlopez%2Fvideos%2F437144707403267%2F&show_text=false&width=382″ width=“382″ height=“476″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ