19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Започна годината на Металния вол, вижте какво ни очаква

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Китайската нова година започна вчера, 12 февруари 2021 г., и приключва на 31 януари 2022 г. Тя ще е годината на Белия Метален Вол.

Волът е вторият знак в китайския зодиак. Годината на Металния Вол идва след годината на Металния Плъх и преди годината на Водния Тигър.

За последните над 100 години, Годината на Вола е била през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 и през предстоящата 2021.

В годината на Белия Метален Вол всички ще се чувстваме длъжни да изпълняваме задачите и отговорностите си. Това е и период, в който ще трябва да удвоим усилията си, за да постигнем каквото и да било, пише „Блиц“.

Волът е мощно животно, което има способността да трансформира негативните предизвикателства от ужасната Година на Плъха в положителни резултати през 2021 г.

Проверка по рама

Той може да ни спаси от бедствия и да помогне за възстановяването, защото е строител. През неговата година ще се продължи и довърши започнатото в Годината на Плъха.

Годината на Белия Метален Вол е период на разрешени проблеми, но само ако сме дисциплинирани и добре организирани.

Смята се, че за да имаме късмет, трябва винаги да носим със себе си нещо метално.

Волът като зодиакален знак

Подобно на популярната у нас астрология, отделните китайски зодиакални знаци също имат определени качества и черти на характера. Ето какво е типично за Вола като зодия:

Волът работи усърдно и упорито. Действа методично и последователно. Затова и 2021 ще е година, в която усърдната работа ще бъде възнаградена. Щастливи и успели ще са онези, които полагат много усилия.

Магазин за Акумулатори

Волът не обича да е център на внимание и предпочита действията му да говорят вместо него. Вярва, че всеки трябва да върши онова, за което е поел отговорност и да не прекрачва предварително начертаните граници.

Волът е много романтичен, но не обича показността. Макар да окъпва с внимание и жестове човека до себе си, почти никога не го прави пред публика.

Жените, родени под знака на Вола

Жените, родени под знака на Вола, са спокойни и нежни. Не се предават и не вярват, че „съдбата“ предопределя какво им се случва. Въпреки това рядко ще ги видите да търсят алтернатива, по-скоро ще се борят с онова, което се изпречи на пътя им. Понякога са малко упорити, дори инатливи. Мислят и действат бързо и рядко съжаляват за избора, който са направили. Те са традиционалисти, винаги верни на половинката си и влагат много усилия във възпитанието и образованието на децата си.

Мъжете, родени под знака на Вола

Мъжете, родени под знака на вола, са хора, на които да разчитате и имате доверие. Те влагат сърце и душа във всичко, с което се захванат. Отговорни са, особено по отношение на семейството си. Най-големият им недостатък е, че често са праволинейни и се гневят, когато някой действа против правилата им. Имат високи, често твърде завишени, очаквания към децата си.

Кои зодии ще имат късмет в Годината на Белия Метален Вол?

Плъх

Родените под знака на Плъха ще бъдат много енергични и оптимистично настроени през годината. Периодът е много важен за личните връзки. Идеалите на Плъха ще бъдат подложени на изпитание, но той ще устои на всяко предизвикателство.

Змия

Годината на Металния Вол ще помогне на Змията да намери отговори на отдавна задавани въпроси. Змията ще сбъдне някои свои съкровени желания без особено усилие.

Кон

Годината на Белия Метален Вол ще бъде много вдъхновяваща за Коня. Сбъднати мечти, нови планове и цели ще изпълват ежедневието му. 2021 ще е година за подобряване на личните отношения.

Маймуна

В Годината на Вола Маймуната ще намери отговори на много лични въпроси. Тя ще успее да намери баланса, който отдавна търси. Маймуната ще е по-уверена от всякога.

Прасе

Прасето ще се радва на финансов успех в Годината на Белия Метален Вол. Важното е да не действа прекалено стратегически, а по-често да се доверява на интуицията си.

Щастливи числа: 7, 9 12, 21, 34, 42
Щастливи дати: 5-и, 9-и, 17-ти, 29-ти

Щастливи цветове: бяло, жълто и зелено
Щастливи посоки: запад, северозапад и югозапад

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ