5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Зрителите попиляха „Черешката на тортата“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Черешката на тортата“ получи сериозни критики от зрителите тази седмица, като негативната вълна е насочена основно срещу дамите във формата. Домакини са актьорите Стефан Щерев, Владимир Зомбори и Ирмена Чичикова, Мис България 2020 Венцислава Тафкова и радиоводещата Елена Бозова, а последните три отнесоха най-много обиди и подигравки от зрителите.

Те негодуват срещу безумния подбор на участници не само защото смятат, че не известни никому, но най-вече заради представянето им. „Много странна компания тази седмица – домакинята можеше поне да смени вмирисаната блузка, с която готви, а за миската просто нямам думи – имам чувството, че ги избират със закрити очи“, негодуват фенове, пише сайтът show.bg.

Като първи домакин Бозова отнесе най-много критики, затова че не се е преоблякла при посрещането на гостите. Радиоводещата в действителност от сутринта до официалната вечеря изкара с една и съща моряшка блузка, като дори не се постара да си пооправи косата и да сложи грим. Ястията ѝ също не се сториха впечатляващи на зрителя, а някои от тях се оказаха пълен провал. За капак – на масата нямаше покривка.

Като извадена от филм на ужасите пък бе определена актрисата Ирмена Чичикова. „Все едно гледам персонаж от хорър лента е. От тия, дето излизат от кладенец, облечени с дълга бяла нощница и обърнати склери“, коментират я зевзеци. „Толкова е анемична, че само като я погледна и ми редуцира хемоглобина катастрофално“, добавят други.

Основният хейт обаче се изля върху Мис България, която бе сравнена с „настъпана жаба“ заради пластичните си корекции. Претенциите ѝ също подразниха зрителите – Венцислава превзето заяви още в началото, че не консумира лук, чесън, субпродукти и като цяло почти нищо не обичала да яде.

Проверка по рама

„Този път адски се изложихте с подбора на участници. Да не се чудите защо ви е нисък рейтинга“, беснеят зрители.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ