Любопитно

Изследовател откри доказателства, че драконите са съществували

Драконите могат да бъдат срещнати в митове и разказите на почти всички култури по света, но в същото време всички ги смятат за просто измислица, пише Блиц.

Но един от библейските експерти е уверен, че Библията и някои исторически източници могат да докажат, че драконите някога са обитавали Земята заедно с хората, съобщават световните издания.

В Стария завет за страховития звяр се споменава над 20 пъти. Том Мейер е сигурен, че това не може да бъде съвпадение. Според него, това е едно от доказателствата, че драконите някога наистина са съществували.

Освен това в хрониките на древноримските историци се срещат дракони или същества, приличащи на тях. Том Мейер продължава да изучава различни исторически текстове редом с Библията, за да намери още повече доказателства за съществуването на драконите.

Но мнозина не са съгласни с експерта. Част от тях считат, че драконите са визуално отражение на човешките страхове. Други пък са сигурни, че хората са объркали останките на динозаврите с костите на драконите.

Проверка по рама

Засега дебатът по този въпрос продължава и не е известно дали някой ще успее да намери наистина сериозни доказателства, че драконите са ходили по нашата планета.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button