22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Какъв е мечтаният дом за всяка от зодиите

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Домът е огледало на нашия начин живот. Той е спокойствие, домашен уют и настроение. През последните месеци всички ние преоткрихме нашите домове, пише dariknews.bg. Вижте как изглежда мечтаният дом на всяка зодия:

Овен

Импулсивни личности, подвластни на оптимизма и желанието за динамика и живот на бързи обороти. Не задържайте нищо излишно в дома си, освободете място за цялата си енергия. Въпреки това не забравяйте да съхраните малки спомени под формата на сувенири от различните места, на които сте били, както и снимки на любимите си хора. Това ще ви балансира и ще ви напомня, че въпреки устрема си с рогата напред, в живота има и хора, които държат на вас и които не трябва да забравяте.

Телец

Търпеливи, упорити, отдадени, те обичат дома си и могат да му останат верни цял живот. Честото местене не е по вкуса ви, както и прекалено големите промени. Обградете се с достатъчно шкафове, скринове, кутии и кутийчици, за да се почувствате добре, че имате къде да си държите всичко и да сте спокойни, че то ще е правилно разпределено. Топлите светли цветове и пастелните тонове са подходящи за дома ви, както и меките топли одеялца и декоративните възглавнички. Ще ви накарат да се почувствате още по-уютно.

Проверка по рама

Близнаци

За вас препоръчително е да пребоядисвате стаите веднъж в годината. Можете да пробвате и с декориращите стикери за стена, които ще задоволят желанието ви за бърза промяна и разнообразие. Големите гардероби за идеални за вас, за да може да напъхате не само дрехите си там, но и цял куп различни неща като книги, обувки, случайни предмети, чието място изобщо не е там. Така ще се предпазите от това домът ви да бъде разхвърлен и превърнат в хаос.

Рак

Домът е там, където е сърцето – може да се приеме за кредо на Раците. Вие искате спокоен, уютен дом, по възможност по-малък, за да ви създава усещане, че сте се сгушили в черупката си. Всичко трябва да ви бъде на една ръка разстояние, така че повечко шкафове и скринове са идеални за вас. Ще ги затрупате с любимите си вещи, включително и скрит някъде шоколад.

Лъв

На вас ви трябва простор и светлина. Големи прозорци, гледащи към слънцето, още по-голямо легло, за да се излежавате царски и огромен гардероб, които да побере одеждите ви. Препоръчителните цветове за вас са ярки и топли. Колкото и да харесвате червеното обаче, ще сбъркате с него, ако го изберете за водещ цвят в дома ви. Той ще подклажда темперамента ви и никак няма да спомогне за по-балансиран и спокоен живот.

Магазин за Акумулатори

Дева

В жилището на Девата властват минимализмът и практичността. Скандинавският тип мебели – изчистени линии, едноцветни модели, без нищо излишно по тях, са идеален вариант, за да се почувства Девата добре. За да бъде обаче всичко прекрасно, е важно тези мебели да са колкото се може по-изгодни като цена. Девата не е почитател на разхищенията, съответно няма да изхвърли нищо с лека ръка. Напротив, ще складира ненужните вече неща на подходящо място, след като преди това са добре почистени и евентуално разглобени. Пастелните цветове биха вдъхнали повече живот и настроение в дома на Девата, както и ще разчупят излишната строгост. Добра идея са и две-три хубави картини по стените или любима снимка в прилична рамка на нощното шкафче.

Везни

Домът на една Везна трябва да бъде нов, носещ белезите на лукса и охолството. Лампите светят постоянно, телевизорът е включен, а диванът голям и удобен за дрямка по никое време. Колкото и да звучи странно, сивото и лилавото в своите нежни и светли тонове са вашите цветове. Цветята, в частност орхидеите, пасват по чудесен начин на натурата ви и ще ви помогнат да почувствате дома си като най-любимото ви място на света.

Скорпион

Не се учудвайте, ако видите оръжие в дома на Скорпиона. Те с удоволствие ще поставят нож, сабя или какъвто друг арсенал имат на подходящо място. Освен това обаче Скорпионите са педанти на тема чистота, така че събуйте обувките си още на прага на входната врата. Другото нещо, на което държат, е нищо да не променя мястото си – където е поставен шкафът, там ще си остане завинаги. Дебелите завеси и хубавите щори са задължителни за дома на Скорпиона, за да се почувства той истински защитен и сигурен в жилището си.

Стрелец

Стрелецът ще направи всичко по силите си, за да живее охолно, дори това да означава да се лиши от други неща. Домът му е спретнат, нов, с колкото може да си позволи по-нови мебели + технологични джаджи. Произведения на изкуството са позиционирани на тактично видими места, за да си проличи каква изтънчена натура е Стрелецът. Съветът за този астрологичен знак е да се доверява повече на вътрешното с чувство как точно иска да изглежда жилището му, отколкото каква е модната тенденция в момента. Като цяло това е и драмата на Стрелеца – дали да се старае да бъде харесван на всички или да прави нещата както иска. Заложете на второто и няма да сбъркате.

Козирог

Този зодиакален знак има силно влечение към старинните аристократични мебели. Тежки, масивни, внушителни, но същевременно изисквани и стилни – това са фаворитите им. Гардеробът трябва да е четирикрилен, библиотеките високи и отрупани с дебели книги, кутиите за бижута масивни и пълни догоре (да, те ще искат да имат точно такива предмети, в които да държат скъпоценностите си). Спомените за семейния род на Козирога ще заемат видимо място – портрет на достолепна баба, стара снимка на сериозен дядо – основателят на рода, постарал се фамилията му да пребъде занапред в годината. Съветът за Козирога е да допусне повече светлина в жилището си. Така ще балансира атмосферата и ще придаде уют и топлина.

Водолей

Водолеите нужда от дом нямат. Те с удоволствие биха живели една година тук, две там, месец другаде. Ще им тежи истински, ако се обвържат по-сериозно с едно жилище и ако Девата с удоволствие би обзавеждала дома си в продължение на години, то Водолеите ще взимат спонтанни решения за обзавеждане и всичко останало без да се тормозят излишно. За тях е препоръчително да имат пердета – леки и прозрачни, вместо щори, както и да си боядисат в светли цветове. Така ще се почувстват истински на място в дома си и ще имат желание да се задържат повече там.

Риби

Бохо шик е любимият стил на Рибите. Ако се сетят, че могат да обзаведат дома си така, а не да приемат жилището, както са го заварили, ще им се получи чудесно. Те са доволни също като Раците, на малък уютен дом, където всичко им е на една ръка разстояние. Съвет: сложете цветя в саксии в дома си – така едновременно ще освежите мястото и ще се грижите за тях, което ще ви помогне да успокоите притеснителната си душа.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ