7.1 C
София
събота, март 2, 2024

Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят за „Мача на звездите“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Леброн Джеймс има вече над 4,3 милиона гласа.

Крилата на Лос Анджелис Лейкърс и Бруклинс Нетс – Леброн Джеймс и Кевин Дюрант, продължават да водят в гласуването за предстоящия на 7 март „Мач на звездите“ в Националната баскетболна асоциация. Това показват вторите междинни резултати, публикувани от лигата.

Джеймс е с най-много гласове от играчите в Западната конференция с над 4,3 милиона вота. Втори сред нападателите е центърът на Денвър Нъгетс Никола Йокич с малко над 3 милиона гласа, а място в стартовата петица засега задържа и крилото на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленард с близо 2,5 милиона вота.

Сред гардовете на Запад първи и втори са Стеф Къри от Голдън Стейт Уориърс и Лука Дончич. Къри има над 4 милиона гласа, докато Дончич е с около 2,5 милиона.

На Изток първи с 4,2 милиона гласа е Дюрант, следван от крилото на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо с 3,2 милиона и центъра на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд с 3 милиона.

Лидерът при реализаторите в НБА този сезон Брадли Бийл от Вашингтон Уизардс е първи при гардовете с 2,5 милиона гласа, следван от гарда на Бруклин Кайри Ървинг с 2,1 милиона.

Проверка по рама

„Мачът на звездите“, който тази година ще се проведе в традиционния формат между Източна и Западна конференция, ще се състои в Атланта.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ