8 C
София
събота, април 20, 2024

Мария Игнатова провокира Рачков с интимна СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Доскоро Мария Игнатова избягваше да показва личния си живот в социалната мрежа, но откакто стана ясно, че с бившия ѝ Димитър Рачков ще делят зрителите в конкурентните Нова и бТВ, направо е сменила тактиката, за да привлече повече интерес към себе си, пише Hot News.

На 14 февруари блондинката свали завесата и показа интимен момент с половинката си Ивайло Нойзи Цветков.

За Деня на влюбените водещата на „Папараци“ сподели в социалната мрежа кадър, на който журналистът нежно я целува по рамото, а тя е прикрила лицето си от вълнение. „Тихо“, написа Мария към снимката, придружена с хаштаговете любов и рокенрол.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Ignatova (@maria_ignatova28)

Проверка по рама

Цветков, с когото Игнатова има връзка в момента, казва, че тя е „нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение.“

Дали от страх, че бившия ѝ Димитър Рачков тръгва с конкурентно шоу в ден и час около излъчването на „Папараци“, но напоследък блондинката е доста дейна в генерирането на интерес към себе си.

Какъв по-добър начин от това да показваш гаджето и това колко се обичате, коментират в средите. До шоуто на Рачков остават броени дни. То ще тръгне по Нова телевизия на 7 март, а до тогава екс-изгората му има малко време, за да си подсигури интерес към доста безинтересното напоследък „Папараци“, коментират от сайтът за клюки и светски новини.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ