1.5 C
София
петък, април 19, 2024

Мафията Бойко, Каракачанов и Доган гласува като един (ДОКУМЕНТИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Държа да ви покажа отново симбиозата между ГЕРБ, ВМРО-БНД и ДПС. Идват избори все пак. Нека сме обективни.

На миналата общинска сесия трябваше да се гласува удължаване срока на договорите за преместваеми обекти. Имаше предложение на администрацията за 3 години и предложение от (уж) всички групи в съвета за 1 година, през която да се направи проверка за нередности и осъвременяване на обстоятелства по ползване – като наем например.

Друг е въпросът, че част от тях не отговарят на наредбата за преместваеми обекти, а други са преотдадени.

 

В зала, обаче, групата на ГЕРБ рязко размисли и заяви, че ще подкрепя предложението на администрацията. В следствие на това не мина нито 1 от 2-те предложения и към момента, би следвало, договорите да са прекратени поради изтичането им и липса на решение за удължаване.

Въпреки пожеланото прегласуване за срок 1 година, което разумно направи колегата Бабанов, крясъците от задната част на залата от Емил Христов или Диян Димитров (не чух кой точно) объркаха групата на ГЕРБ и отново предложението не мина, разкрива общинският съветник в Стара Загора Искра Михайлова във фейсбук.

Проверка по рама

„Заради неразбориите в ГЕРБ се създаде огромен казус. Сега предложението влиза отново, като замазване на издънката им, и забележете кой ги подпомага – вечните им партньори от ДПС и ВМРО-БНД, които иначе били големи противници. Поне така твърдят в предизборните си кампании.

Казусът е много неприятен, факт. Но дали гражданите ще запомнят кой го е създал преди години и го поддържа сега …“

 

източник: NAROD.BG

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ