12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Мила Кунис разкри интимни подробности от живота си с Аштън Къчър

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Красивата Мила Кунис, която вече от пет години е съпруга на Аштън Къчър, разкри в шоуто на Елън Дедженирис коя е любимата ѝ част от тялото на мъжа ѝ. За изненада на повечето зрители, които очакваха да чуят нещо съвсем различно, без дори да се замисли и за секунда, актрисата посочи неговия гръб.

„Той има наистина секси гръб“, обясни тя по време на игра в предаването, целяща да събере средства за здравните работници, работещи на първа линия в САЩ, посредством честните ѝ отговори на различни въпроси, пише dir.bg.

След като водещата припомни на звездата от „Пътят на Юпитер“, че Къчър все пак има и хубава „предница“, брюнетката побърза да разясни причината избора си.

„Сметнах, че ако избера нещо от предната част на тялото му, ти ще придадеш съвсем различен смисъл на думите ми, затова прецених, че трябва да играя на сигурно и се спрях на гърба му“, каза тя през смях.

През миналия месец двойката реши да се включи в кампанията за обществено здраве „Сух януари“, призоваваща хората да се въздържат от консумацията на алкохол в рамките на първите 31 дни от годината. Въпреки добрите си намерения обаче, те бързо стигнали до заключението, че идеята е ужасна.

Проверка по рама

„Ситуацията бързо се превърна в „Мокър февруари“. Скоро след като започнахме предизвикателството, не спирахме да повтаряме: „Това беше грешка“, „Как можахме да се прецакаме така?“ и „О, Боже, няма ли вече да дойде 1 февруари?“, хумористично разказа в ефир Кунис.

Със сигурност начинанието не е било никак лесно за тях, при положение, че през последните месеци актьорите са се изолирали в дома си заради пандемията, прекарвайки дните си с двамата си наследници – 6-годишната си дъщеря Уайът и 4-годишния си син Димитри.

„Много обичам децата си. И двамата ги обичаме. Но те са като малки кучета, които са способни да те подушат. Те познават миризмата ти и знаят точно в коя стая се криеш“, каза тя. „Не можеш да се измъкнеш от тях. Просто не можеш. Те са винаги там.“

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ