22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

Най-кошмарната година на известен роден модел

ПРОЧЕТИ СЪЩО

За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните. Той е категоричен, че никога досега не е минавал през по-труден период в живота си. За щастие, чаровникът се опазил от COVID-19, но се потресъл от смъртта на много близки хора. Сред загиналите е и негов чичо. Той така и не се разболял, но пък други проблеми със здравето го застигнали. Топмоделът сериозно закъсал с кръста и едва се отървал от нечовешките болки.

Дископатията на Кюрпанов се обострила през пролетта, по време на първата вълна от коронавирус. Тогава той се застоял в дома си в Ню Йорк и обездвижването си казало думата. От стрес и болки моделът отслабнал драстично и тежал едва 81 кг при ръст 194 см. „Последно бях толкова на 13 години! Направо не можех да се позная, като се погледна в огледалото“, оплаква се Мариан в интервю за женско списание.

От кризата успял да го измъкне неговият брат, който е кинезитерапевт и се е справял дори с по-тежки случаи. По думите на Кюрпанов експертът е лекувал даже хора с множествена склероза и е вдигал на крака инвалиди. Тъй като нямали възможност да се видят лично заради пандемията, специалистът пращал на Мариан онлайн упражнения, които да прави ежедневно. Наложило се да му бият и инжекции, повлияващи болката и възпалението. Накрая му изгорили нервните окончания и след това последвала рехабилитация. Сега чаровникът е добре и дори си позволява да кара кайт – едно от любимите му занимания.

В момента Кюрпанов е в Доминикана. Живее там от средата на декември и още не е решил кога точно ще се завърне в Манхатън. Отседнал е в луксозната вила на свой близък приятел, чието име не споменава, и по цял ден е на плажа или край басейна. Мариан се жалва, че заради COVID-19 работата в Ню Йорк е намаляла драстично, затова не бърза да се връща. През лятото участвал в няколко рекламни кампании, но после настанала суша. Сега „ходи“ на онлайн кастинги, праща снимки по имейли и се надява да го одобрят за нови ангажименти.

Кюрпанов известно време работеше като брокер, но и тази дейност била блокирана от пандемията. През последните месеци настъпило раздвижване в сферата, ала той изпуснал много клиенти и вече няма желание да се занимава с недвижими имоти.

Проверка по рама

Преди появата на коронавируса Мариан предлагаше луксозни домове на заможни клиенти в Манхатън. Чарът му много помагал в успешното подписване на договори, а комисионните му стигали да поддържа висок стандарт на живот в САЩ и да обикаля света. „Не ми беше лесно, защото конкуренцията е голяма, но когато човек има хъс и желание да се развива, всичко е постижимо“, категоричен е Кюрпанов. Той имал куп успешни договори, дори успял да продаде имение в Калифорния за над 7 милиона долара, като комисионната от близо 2% му стигнала за дълъг период от време, пише таблоидът „Уикенд“.

Що се отнася до личния живот, сърцето на топмодела е свободно. Той твърди, че не страда от липса на женско внимание, но не успява да се задържи дълго с никоя.

С последното си гадже Мариан се разделил заради несходството в характерите и различните им възгледи за живота. Красавицата е на 30 и също работи като модел. Запознали се покрай общи професионални ангажименти, но не успели да съхранят връзката си. Тя заминала за родната си страна Германия и оттогава не са се виждали. „Приятелите ми не я харесваха и ми казваха, че не е за мен, но аз не ги слушах!“, споделя Кюрпанов.

Близките му обаче смятат, че е крайно време да се задоми. Най-притеснена била майка му, която все го питала кога ще става баба. 40-годишният Мариан казва, че е готов да дундурка бебе, но предпочита да се остави в ръцете на съдбата, а не да насилва събитията. „Ако ми е писано да срещна подходящата половинка, то ще се случи. Не търся връзка на всяка цена, и сам се чувствам достатъчно добре!“, твърди моделът.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ