Авто

Обновеното Polo GTI пристига през юни

Игра на Богове -Възходът на падението

Както ви информирахме преди няколко седмици, обновеното Volkswagen Polo дебютира онлайн, като на практика копира доста неща от по-големия Golf 8. Очаквано GTI версията също продължава тенденцията, а от компанията показаха скица, която разкрива дизайна на малкия хотхеч.

Благодарение на скицата, успяхме да направим рендър на това как би трябвало да изглежда малкото GTI при официалната си премиера след няколко седмици. Както може да видите, Polo-то е наследило броня, подобна на тази на Golf GTI, както и халогените със специфична форма, интегрирани в решетката. Хромираната лайстна във фаровете и предната решетка е заменена от червена такава, какъвто е и случаят при табелките на калниците.

Джантите също са идентични с тези при Golf GTI, а зад тях най-вероятно ще открием и по-големи спирачки. Окачването също ще претърпи промени, като заедно с това ще бъде намален и клиренсът. Най-вероятно под капака ще видим 2.0-литровия турбо бензинов мотор от предишното поколение, като все още не е известно дали той ще запази мощността си от 197 конски сили или тя ще бъде увеличена. Повече подробности за това ще разберем през следващия месец, когато е планирана и официалната премиера на модела.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button