7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“

„Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се говори по-подробно.

Накратко за концепцията

Интересното е, че идеята да се създаде такава кола като „Волга 5000“ се появи отдавна. Но самото свръх себе си все още не е преминало. И той едва ли ще изчезне в близко бъдеще. Тази тема много тревожи феновете на руската автомобилна индустрия. На теория този автомобил трябва да бъде основният модел на новата ера в нашата автомобилна индустрия. Много хора са на мнение, че местните автомобили, меко казано, не са най-добрите. “Волга 5000” е създадена предимно за да опровергае подобни твърдения.

Но, както се казва, истината боли. В ОНД дълго време се занимава с освобождаването на различни машини. В този случай, пряко разглеждани руски модели. Въпреки това, тези автомобили не доставят истинско удоволствие на хората, които ги управляват. Нито естетически, нито визуални. Какво да кажем за комфорта и техническите характеристики.

Време е обаче да променим всичко. И АвтоВАЗ, и ГАЗ се справиха с автомобилната индустрия. “Приора”, “Веста”, “Рентгенов”, “Ларгъс Крос” са моделите на “Лада”, които напоследък станаха много популярни. ГАЗ също реши да продължи. Така се появи концепцията “Волга 5000”.

Проверка по рама

Дизайн

Външният вид е първото нещо, за което бих искал да говоря. Той е напълно нетипичен за автомобил като Волгаския ГАЗ. 5000 GL е модерен, нов автомобил с естетичен, привлекателен външен вид. На създаването на екстериора работиха млади дизайнери. И се оказа много добре. Луксозен, богат и малко футуристичен. Вярно е, че за аматьор – не всички оценяват, така да се каже, формата на капсулата на тялото без изразителни завои и други познати чар. Въпреки това, в този случай, подчертават се елегантните линии, които хармонично съчетават агресивността на светлината, ясната сила и модерния стил.

Гърбът прилича малко на дизайна на много Volvo седани. Фаровете са високи, благодарение на които руският концептуален автомобил има спортен вид. Оригиналността добавя двойно изпускане, което е подобно на тези, които са инсталирани на “Lexus”. Не е изключено специалистите, които са разработили дизайна на Волга, да черпят вдъхновение от модели на чуждестранни седани.

Аеродинамика

При разработването на дизайна на този автомобил много внимание беше отделено на аеродинамиката на тялото. Беше решено да се отреже покривът, поради което колата визуално се приземи и придоби по-спортен и агресивен вид. Предната част е много бърза, а оригиналността добавя по-тесни фарове.

Аеродинамиката се издава на най-високо ниво. Това беше направено, за да се постигне висока сила на натиск. На тази кола има 21-инчови (!) Колела, изработени от титан (всички на широки гуми). По страни се виждат леко стърчащи крила. Те дават ясно да се разбере, че тази машина е проектирана за динамично и високоскоростно шофиране. Интересен факт: известно време след появата на първите данни за новата „Волга”, е публикувана чужда новина – Range Rover Evoque. Невъоръженото око вижда, че този автомобил има много сходни черти с руския модел.

 

Магазин за Акумулатори

 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ