Любопитно

Пакистанец прави прически с чук, сатър и горелка (ВИДЕО)

Отиването на фризьор вече не означава просто да се подстрижете. Все повече и повече хора – както жени, така и мъже – използват посещението в бръснарницата или фризьорския салон, за да се поглезят с изискани стилизиращи продукти или за сложно и изкусно боядисване на косата. Скъсяването на дължината е на втори план. Но един пакистански фризьор е успял да изведе изкуството на подствигването на съвсем ново ниво.
Али Абас от Лохар отдавна е загърбил конвенционалните и доказани коафьорски инструменти, а вместо тях използва неща като чукове, ножове и сътъри, горелки и дори стъкло, за да даде едно емоционално преживяване на своите клиенти, разказва онлайн изданието на в. Indian Express.

В страна, известна със своя консерватизъм относно фешън тенденциите, похватите на Али се радват на главоломен успех. Някои клиенти идват чак от Германия, за да се подложат на необичайните техники във фризьорския му салон в гр. Лахор.

Али подстригва с помощта на сатър, който почуква или с чукче, или с дървена дъска за рязане. Прекалено гъстите коси той разрежда с парче отчупено стъкло. А най-зрелищни са намесите му с горелка, за да даде обем на фризурата.

“Казах си, че трябва да имам коренно различен подход, за да привлека клиенти, доверява пакистанският Фигаро. Отначало тренирах върху перуки и след като придобих съответните умения, се пробвах с човешка подстрижка и това много се хареса!”, това разказа Абас.

След този първи успешен опит през 2016 г. привлякъл като клиенти и други смелчаци. Родом от бедно селце в провинция Пенджаб, Али Абас вече е една от местните знаменитости след многобройните му телевизионни участия.

Тарифата за екстремните му подстрижки е 2000 рупии, а за по-класическите – с ножици, е 1000.

Проверка по рама

Фризьорският салон приема и дами, които трябва да заплатят допълнителни 500 рупии за по-изискани прически. “Идвала съм тук вече три пъти, доверява една от тях, Аруж Бхати. Предпочитам да ме подстригват със сатър, защото косата ми расте по-бързо след това!”.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button