8.6 C
София
събота, април 27, 2024

ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте палата на гербераста Пламен Нунев за 5 000 000 лева, джип за 150 бона и син-митничар

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Показваме ексклузивно на своите читатели палата на депутата от ГЕРБ и бивш областен координатор на хунтата за Русе Пламен Нунев – чудо за 2,5 млн. евро, т.е., 5 милиона лева!

Палатът на гербоида е в с. Красен, на 16 км южно от крайдунавския град. Всички местни жители знаят, че техен съселянин е Пламен Нунев.

Скандалът гръмна от видео, качено в YouTube, заснето от сенчестия бизнесмен Венцислав Ангелов – Чикагото. Той уточнява, че „орките” на ГЕРБ са го принудили да прави такива видеообръщения, които трябва да достигнат до целия народ, за да се знае какви гангстери са управлявали България повече от десетилетие.

Баровският имот се води на името на управителя на охранителна фирма „Щит” Красимир Тодоров. Зад нея, обаче, наднича гербоидът Пламен Нунев, категоричен е Чикагото.

Имотът чрез подставено лице струва „скромните” 2,5 млн. евор заедно с обзавеждането. Венцислав Ангелов с право пита откъде са парите на натирения от висшето ръководство Пламен Нунев, за да си позволи такъв дом и каква банкова сметка трябва да имаш, за да заровиш 5 млн. лева в къща в с. Красен?!

Пред луксозната къща е паркиран и джип рейндж-роувър с ченгесарски номер Р 11 16 КВ, който струва над 150 000 лева.

Проверка по рама

Междувременно Narod.bg се сдоби и със снимки на имота отвътре. На кадрите виждаме съпругата на гербераста – Таня, една от внучките му и доведеният му син от първия брак на настоящата му жена, който по чиста случайност работи като…митничар.

Пламен Нунев уредил доведеното синче за митничар

Обзавеждането е поръчково, ливадата зад палата за 5 млн. лева е украсена с басейн – всички екстри, както се полага на висш представител на мафията ГЕРБ.

източник: NAROD.BG

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ