5.8 C
София
събота, април 27, 2024

Радо мъжа е софиянката, обрала автомивка в Бургас

ПРОЧЕТИ СЪЩО

38-годишната Радослава Балабанова от София, с прякор Радо Мъжа, която се прочу в медиите с кражбата на чантичка с пари и телефон от фитнес зала „Рамзес” в Бургас, се оказва, че само няколко месеца след като е била освободена от затвора, е започнала с криминалните прояви.

В началото на март Радо Мъжа обрала автомивка, намираща се в кв. „Пети километър“. Тя се промъкнала в офиса на обекта и задигнала сумата от 250 лв. от бюрото, след което потънала вдън земя, припомня Флагман.бг. Балабанова бе обявена за общодържавно издирване от 20.11.20 г. от Главна дирекция „Национална полиция“ с мярка „принудително довеждане“ по образувано досъдебно производство. Преди дни тя се отново се озова в полицейските хроники на ОДМВР-Бургас, след като топ ченгета от Пето РУ успяха да ѝ щракнат белезниците.

Радо Мъжа е опасна личност, досието ѝ е дебело и пълно предимно с добре изпипани кражби. Тя е родом от София, но от дълго време живее край брега на морето.

През 2018 г. опита да измами магазинер от обект на ул. „Янко Комитов“. Помолила го да ѝ развали сумата от 1000 лева, която била в банкноти от по 100 лева, в по-дребни пари. 30-годишният продавач решил да помогне на жената и започнал да брои дребните пари. В този момент софиянка се отказала и решила да си издърпа парите от ръцете на човека, и побягнала. Прибирайки банкнотите, магазинерът започнал да ги брои, но установил, че липсват 550 лева.

През 2019 г. Радослава се промъкна във фитнес зала „Рамзес“ в жк. „Братя Миладинови“, уж за да се информира какви са цените на месечните карти. Целта ѝ обаче била съвсем друга. Тя проучила добре обекта, издебнала момента, когато момчето не е на бара и му издърпа паласката. Тогава Флагман.бг разпространи кадри от видеонаблюдението на залата и Балабанова бе арестувана веднага.

Проверка по рама

Малко по-рано пък се промъкна в хотелска стая в Созопол, откъдето отне сумата от 80 лв.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ