8.6 C
София
събота, април 27, 2024

Филипински „масажистки“ лъскат достойнствата на политици и випове в спато на Гела в Есте (Пускат списък)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Филипински „масажистки“ лъскат достойнствата на ВИП клиенти в спато на Гела в Есте! Това гаси нова сигнал до Narod.bg, в който изплуват пикантерии около живота на нашенския елит.

В текста четем, че един от главните герои на докладът на Държавния департамент на САЩ е пуснал пипала в най-различни сфери на живота с благоволението на предходната власт на хунтата ГЕРБ – ветеринарни лекарства, футбол, БМФ, КРИБ, летище „София“, строителство и куп други далавери. Амбициите за доказване в комбинация с алчността му подсказват трудни за прикриване личностни комплекси. Но не това е най-важното…

След като е вече в списъкът за наблюдение на ДЕА в САЩ за съмнения за производство и разпространение на каптагон към близкият Изток, Гела развива и деликатно прикрит бизнес със секс услуги за високо платежните си клиенти в луксозния Есте. В близост живеят, както вече се разбра, и много интересни личности свързани с българската политиката, бизнес и хайлайф.

Невзрачни филипинки практикуват известните в азиатските държави масажи с хепи-енд, които официално се представят като „масаж според индивидуалните нужди на клиента“, но с техники от Изтока.

Мярката се е наложила засилено по време и след на ковид мерките на НОЩ, когато центърът губи много средства и управата агитира персонала да мотивират клиентите си за по-чести посещения. Джентълмени на средна възраст и над нея хвърлят щедри бакшиши на труженичките, които по думите им се „борят за оцеляването си“ и събират всеки лев, за да пращат пари на семействата си в родината.

Проверка по рама

Така жалостливите клиенти, проснати по гръб, се оставят в ръцете на „работливите пчелички“ и после тихомълком се измъкват с освободено напрежение от сградата.

Други завързват по-сериозни контакти и привикват професионалистките на домашни посещения, тъй като не могат да откажат отчаяното им предлагане. Това що-годе поддържа клиентелата на мястото, който се води за най-скъпото в тази сфера в страната.

Не случайно спа-центърът ежегодно се напъва по различни конкурси в областта на балнео- и спа туризма, за да оправдае очакванията най-вече на амбициозният си собственик, които иска задължително да печели от всяка своя инвестиция. Това прави Есте един луксозен бардак, а списъкът на ВИП клиентите скоро ще се появи на бял свят, завърша сигналът до Narod.bg

източник: Народ.БГ

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ