Последни

Ченалова: Кога ще проговорят останалите мишки, крали заедно с властта

Игра на Богове -Възходът на падението

“Това, което се случва пред комисията, извършваща ревизия на управлението на Борисовото правителство е много показателно. Залата е пълна с ГЕРБ матросовци, които са готови да проливат кръв”.

Това написа в профила си във Фейсбук бившият съдия Румяна Ченалова.

“Улична журналистика се вживява на разследващ орган.

Поведението на Беновска, е не само неуважително.Това е хулиганство , което осъществява всички признаци на състава на престъпление по чл.325НК. Журналисти има, но прокурорите отсъстват. Ощетени бизнесмени като Илчовски има вероятно стотици.Мълчат, стаяват се и чакат. Първи Божков разказа за рекета в милиони. Сега е Илчовски. Другите кога ще се осмелят и дали?! Мишки, крали заедно с управляващите, и алчни и страхливи.Сега е времето за смелост. Време за достойнство.

Време за истина.

Случващото се крещи колко е важно съдебната власт да е независима. Днес Илчовски трябваше да бъде разпитан от прокурор.А утре – останалите, които, както твърди Илчовски са гледали онзи позорен филм.

Проверка по рама

Нужен е само още един, който да потвърди.Само още един.

И арестите са неизбежни.

Хайде мачовци бизнесмени! Слезте от скъпите си коли и бъдете мъже! Кажете истината! Имате ли кураж или ще си останете мишки…”, пише още Ченалова.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button