Спорт

Илиана Раева: Прекрасен дебют на Татяна Воложанина и Ева Брезалиева на световна купа

Илиана Раева - президент на БФХГ

„Прекрасен дебют на Татяна Воложанина и Ева Брезалиева на световна купа! Днес двете ни прекрасни момичета направиха своя дебют сред най-силните и пред погледа на съдии от най-висок ранг от целия свят!

Таня беше изключително класна и силна! Не спести нищо! Беше много спокойна и концентрирана в играта си и всеки елемент. Показа класа! Усмихната и уверена в себе си! Това е първото и участие на състезание от такъв ранг. Таня е безспорен талант с огромен потенциал и от нейната воля и желание зависи бъдещият и успех.“, това написа в социалните мрежи президентът на БФХГ Илиана Раева по повод представянето на Татяна Воложанина и Ева Брезалиева в първия ден от световната купа по художествена гимнастика в Ташкент и добави:

Ева Брезалиева и Татяна Воложанина

„Да! Оценките… винаги е така първия път. Тя нека е упорита и да тренира, много скоро всичко ще си дойде на мястото!

Малката/голяма Ева също направи днес своето кръщение. Допусна сериозна грешка на обръч, залитна груба на “най-скъпия” си пирует, завърши след музика, но се появи напълно преобразена на топка и показа цялата си прелест, сила, огромен потенциал и блестяща концентрация! След само 4 месеца при жените, най-малката участничка на тази световна купа показа, че скоро ще е сериозен фактор! Няма да коментирам оценката и на топка. Само ще кажа, че и тя, и Таня реагираха изключително умно на съчетанието си с топка и показаха забележителна мисъл на един от елементите си, спасявайки се от сериозна грешка!

Проверка по рама

Браво, браво, браво! Браво на треньорите! Много съм горда и щастлива от дебюта на двете ни прекрасни лъвчета!“

Не пропускай

Back to top button