11.8 C
София
петък, април 26, 2024

Искате нова, но евтина кола? Вижте кои са най-достъпните у нас

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Съвсем скоро ви показахме статистика, според която автомобилите на възраст над 20 години са вече почти 50 процента от общия броя на колите в България. Естествено за това си има обяснение, което всички много добре знаем и то е свързано с доходите на средностатистическия българин.

Въпреки всичко обаче много от нас продължават да мечтаят за чисто нов автомобил. Поради тази причина ще ви покажем най-евтините коли в трите основни класа – хечбек, седан и кросоувър, които се предлагат през 2021 година в България.

Хечбек


Това е изцяло новото поколение на Dacia Sandero, което въпреки поскъпването с около три хиляди лева спрямо предшественика си, отново остава най-евтиният нов автомобил в България. Базовата му цена е 19 200 лв. с ДДС.

Седан

Проверка по рама


Отново Dacia, отново изцяло нов модел и отново цена под 20 000 лв. Става дума за съплатформеника на Sandero, който носи името Logan. Този автомобил е по-голям и респективно малко по-скъп. Базовата му цена е 19 690 лв. с ДДС.

Кросоувър


Най-евтиният кросоувър на нашия пазар е индийски. Името му е Mahindra KUV 100 и представлява субкомпактен кросоувър с трицилиндров 1.2-литров мотор с мощност 87 коня и с механична скоростна кутия. Цената му е 20 500 лв. с ДДС.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ