12.4 C
София
сряда, май 8, 2024

И пианистът на „Тангра“ е в болница с COVID-19

ПРОЧЕТИ СЪЩО

И пианистът на легендарната група „Тангра“ Йордан „Дани“ Ганчев е приет в болница с коронавирус. Това обяви самият той в профила си във Фейсбук.

„Приятели, от днес и аз съм в болница с ковид … Надявам се да преборя болестта и да има още концерти напред! Стискайте палци!“, написа музикантът.

Приятели, от днес и аз съм в болница с ковид … Надявам се да преборя болестта и да има още концерти напред! Стискайте палци! <3

Публикувахте от Dani Yordan Ganchev в Четвъртък, 8 април 2021 г.

Това се случва по-малко от месец след загубата на фронтмена на бандата Константин Марков, който си отиде след усложнения с COVID-19 на 15 март.

Проверка по рама

Десетки приятели и почитатели вдъхнаха кураж и пожелаха бързо възстановяване на Дани Ганчев, пише „Телеграф“. На някои от тях той дори успя да отговори. Като го питаха дали е много зле, пианистът отвърна: „Не, не съм много…“ и го посъветваха да диша дълбоко колкото може, тъй като това помага.

Други го попитаха в коя болница е, а музикантът сподели: „Военна болница… докторът се занимава с шоубизнес, каза ми, че съм Гон Лорд, а аз му казвам Дани Ганчев“.

„Дани, прегръщам те и съм мислено близо до теб!!!“, написа му поетът Александър Петров, златното перо на българския рок и автор на най-обичаните песни на „Тангра“ – „Нашият град“, „Богатство“, „Любовта без която не можем“, „Жулиета“ и много други.

Още много колеги се включиха с благопожелания, като Камелия Тодорова, Иван „Агент“ Тенев, Димитър Кърнев от Д2, Кирил Манчев от „Ревю“, Ерсин Мустафов от „Джереми“, китаристите Ники Томов и Петър Георгиев – Пешето, режисьорът Евгений Михайлов.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ