14.8 C
София
сряда, май 8, 2024

Ирина Тенчева и Иван Христов са в болница след усложнения от коронавирус (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тв водещият и продуцент Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева са били спешно приети в болница заради усложнения от COVID-19. Това сподели самата Ирина в социалните мрежи и публикува снимка на системите, които им вливат в лечебното заведение.

„…За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира. Помогнаха ни лекарите и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.

Проверка по рама

Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е „грипче“, а абсолютно непредвидимо „влакче“ (понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването… и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот … надявам се точно тази Ирина, която съм днес, да не остане задълго… Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим… Толкова бързо „обръщане на мисловния хастар“ – не съм очаквала…

П.п. И все пак, вирусът не заслужава корона! Короната е за всички от другата страна!“, написа Ирина Tенчева във Фейсбук.

Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но…

Публикувахте от Ирина Тенчева в Петък, 9 април 2021 г.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ