19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Вместо да го сложа в тестото, го сложих в пералнята. Всички петна изчезнаха от раз!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мнозина искат да свършат всичките си задължения навреме, особено прането на завеси, спално бельо и покривки. Едно средство, което обикновено се използва при печене, може да бъде полезно за тази цел.

Бялото и ухаещо приятно пране е това, за което мечтае всяка домакиня.

Но реалността често е съвсем различна, защото дрехите ни не изглеждат много добре. Отварянето на вратата на пералнята разсейва магията, тъй като прането е все още сиво-кафяво и има петна по него. Тук химикалите няма да помогнат, имате нужда от бакпулвер!

бакпулвер в бурканче

Вместо да хабим пари, нерви и време, по-добре да използваме това, което имаме под ръка. Това е невзрачният на пръв поглед бакпулвер . Малко хора знаят, че освен готварски, той имат удивителни почистващи свойства. Затова ще работи добре като заместител на домашния прах за пране .

Дори малко количество от този продукт ще направи огромна разлика и прането ви ще бъде по-бяло от всякога. Съставът на бакпулвера е много прост, така че няма да бъде много вреден, за разлика от продуктите от магазина. Заслужава да се добави, че той може успешно да се използва от чувствителни хора, тъй като няма да предизвика алергии, ще премахне петна и ще избели тъканите според нуждите.

Проверка по рама

пране с бакпулве

Една опаковка бакпулвер ефективно и бързо ще се справи с трудни за отстраняване замърсявания. Не си струва да повредите материала, много по-добре е да използвате средствата у дома и веднага да изперете дрехите. Тогава има много по-голям шанс петното да изчезне без следа.

Бакпулверът може да се използва по два начина, първият е да изперете упорити петна на ръка в топла вода. Можете да добавите праха към вода или да го поръсите върху петната по плата, зависи от вас. Важно е бакпулверът да има време да подейства, затова го оставете за няколко часа и след това изперете тъканта.

Ако нямате много време за пране, вземете две опаковки бакпулвер и ги сложете в чекмеджето за прах на пералнята. След това задайте програмата за пране както обикновено и включете машината. Тази употреба на бакпулвер е идеална за пране на завеси и покривки.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ