15 C
София
сряда, май 1, 2024

Камбуров: В ЦСКА 1948 си имат тяхна концепция, аз не изпитвах удоволствие

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мартин Камбуров (вляво)

Мартин Камбуров, автор на двата гола за Берое срещу Ботев във Враца за успеха с 2:1, сподели мнението си за завръщането си в тима от Стара Загора от ЦСКА 1948:

„Нямаше капка съмнение, че искам да се върна. Друг не знаеше, че искам да се махна. Аз сам се откупих, никой не е плащал трансферна сума за мене. Познавам отбора, няма нужда от адаптация. Познавам и треньора. Няма кой знае каква тайна защо напуснах ЦСКА 1948. Те си имат тяхна политика, аз не виждам никаква концепция. Но аз не изпитвах удоволствие от играта, а на моята възраст за да играеш, най-важното е да изпитваш удоволствие от играта.

Да, доста странен мач се получи. През първото полувреме се наложи някои от нас да играят със стоножки, обувки за футбол в зала. Много труден, замръзнал терен ни предложиха във Враца. Но домакините се нагодиха по-добре, играха по-добре от нас и дори имаха повече положения, както и по-чисти положения. Те ни надиграха като отбор, но ние ги победихме с индивидуалната класа на отделните играчи.

Дори можеха да водят с два или три гола срещу нас. Но успяхме да се стабилизираме, удържахме натиска и в края на мача стигнахме до победата

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ