11.4 C
София
четвъртък, май 2, 2024

Пенсионер спечели от лотарията, защото си забрави очилата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на забравените си очила, съобщи в. Daily Star

80-годишният пенсионер Денис Фаусит, който цял живот е работел като миньор и строителен работник, редовно играе на лотарията и обикновено във фишовете записва рождените дати на хората от семейството.

Когато за пореден път решил да опита късмета си, той установил, че си е забравил очилата. Затова се оставил на машината за случайни числа да му попълни билета.

На следващия ден отишъл да си купи сутрешните вестници и помолил служителите на магазина да проверят резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени числа съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и веднага се обадил на дъщеря си, щом се бе прибрал у дома. Той я помолил да се отбие навръщане от работа и да провери отново билета му.

Проверка по рама

75-годишната съпруга на късметлията – Ан, споделя пред медиите, че когато разбрали за късмета, не танцували от радост заради възрастта си, но се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато ограниченията за коронавируса отпаднат, семейството планира да организира голямо парти.

Със спечелените пари двойката планира да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан иска да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов телевизор.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ