11.7 C
София
четвъртък, май 2, 2024

Топла и слънчева събота

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Утре времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Ще бъде по-топло, в сравнение с днес, с максимални температури между 14° и 19°, малко по-ниски по Черноморието около 12°, 13°.

По-високи, в сравнение с тази сутрин, ще бъдат и минималните температури, в по-голямата част от страната между минус 3° и 2°, а в София около минус 2°.

Слънчево ще е и в планините. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще се повишат и ще са около минус 3°, минус 4° по върховете, а в курортите от минус 1° до 6° – с няколко думи – времето в планините ще е подходящо както за любителите на белите спортове, така и за разходки и туризъм, но опасността от лавини остава много висока.

През нощта срещу неделя ще преминем към лятното часово време, като превъртим стрелките на часовника с един час напред.

Макар и все още не летни, температурите в неделя ще бъдат още малко по-високи, в сравнение със събота, но ще има повече облаци, а на места и слаби превалявания от дъжд. Превалявания се очакват и в началото на новата седмица, когато максималните температури слабо ще се понижат, но минималните вече почти навсякъде ще са положителни.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ