19.6 C
София
понеделник, май 20, 2024

Шофьор се пребори с обирджии с… пистолет за зареждане на гориво (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тези кадри от видеокамера за наблюдение станаха свръхпопулярни в Южна Америка и станаха причина за повечето водещи заглавия чилийските телевизии. Мъж, пълнейки колата си на бензиностанцията, успя да се пребори с обирджии, като изля доста голямо количество бензин върху престъпниците и колата им.

Инцидентът се случва на 29 април в столицата на Чили Сантяго. Основният герой от записа зарежда своето Subaru Legacy на бензиностанция Copec в комуна Индепенденсия, когато трима разбойници се приближават до него с малък микробус Chevrolet N300. Престъпниците захождат към човека от различни посоки, за да прекъснат пътя му за бягство, като единият от тях е въоръжен с пистолет.

Но мъжът не се плаши и използва пистолетът за зареждане с гориво като оръжие за самозащита. Не позволявайки на престъпниците да се доближат до него, той излива мощна струя бензин над тримата нападатели – и по този начин ги принуждава да побягнат. В същото време той успява да вкара гориво и в микробуса. Обирджиите все още не са намерени.

#APInforma #COMPARTE
Encerrona a conductor en auto servicio Copec de Quilicura terminó de mal para los DELINCUENTES pic.twitter.com/oqbrHDOJC5

— Amigos Penquistas (@Amigopenquista) April 30, 2021

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ