17 C
София
неделя, май 19, 2024

Ще стане ли отново ЦСКА клуб на военните? Ето отговора на министъра!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Министърът на отбраната на Република България Красимир Каракачанов направи любопитно изказване чрез новата страница на министерството във Фейсбук.. Преди няколко дни той се срещна с граждани в Пазарджик, където проведе разговори на различна тематика. Един от тях беше с „червени“ привърженици и намери място на официалната страница във Facebook на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на „червените“ към МНО, на което министърът отговори, че „това е тема, която може да бъде обсъждана“.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев вече обяви, че ще напусне клуба и че клубните акции се намират на стадион „Българска армия“ и могат да бъдат придобити от всеки желаещ. Ето какво пише на страницата на МНО:

„Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на клуба към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-славните страници в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?“ Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от горещи привърженици на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес. Това е тема, която може да бъде обсъждана, заяви в отговор министър Каракачанов. Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.“

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ