10.3 C
София
неделя, април 14, 2024

100% евродепутат: „Възраждане“ открадна Петър Волгин от БСП

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Известният журналист Петър Волгин, чиито ярки позиции радват слушателите на БНР, ще бъде поставен на второ напълно избираемо място в листата на „Възраждане“ за предстоящия евровот.

Това гарантира мястото му в Европейския парламент, тъй като се очаква формацията на Костадин Костадинов да се представи убедително на изборите през юни, когато се активизират главно хора, недоволни от политиката на Европейския съюз, предаде „Филтър”.

Волгин е сред малкото журналисти в националните медии, които не се страхуват да защитават непопулярни позиции. Неотдавна шефовете на БНР свалиха негово интервю с руския посланик Елеонора Митрофанова, тъй като то предварително бе обявено за „путинска пропаганда”. Волгин впоследствие направи свой ютюб канал, в който кани гости и говори с тях, без да се съобразява с никакви началници.

Преди да приеме офертата на „Възраждане“, Волгин е бил ухажван от Корнелия Нинова, която се опитала да го убеди да бъде издигнат за евродепутат от името на БСП.

Възпитаникът на Класическата гимназия обаче предпочел националистите на Костадинов пред намаляващите симпатизанти на Нинова, която успя да изгони от партията стотици знакови имена.

Проверка по рама

Те, на свой ред, се групират в ново ляво движение, кръстено „Бузлуджа“. Движението, чието лице ще бъде Иван Таков, си е поставило за цел да обедини всички леви сили и да води битка до пенсионирането на Корнелия Нинова от политиката.

Материалът 100% евродепутат: „Възраждане“ открадна Петър Волгин от БСП е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ