Счетоводна Къща ИРМАТИ

14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима

Според LIFE SHOT, непълнолетният Иля, който само преди два дни е навършил 14 години е лицето причинило тежката катастрофа. Той губи контрол над автомобила с марка Hyundai и с висока скорост се блъска в дърво.

Заедно с него в колата са и петима негови приятели – три момчета и две момичета (всички на около еднаква възраст с Иля). Само един е оцелял след сблъсъка, но в момента е в реанимация със сериозна опасност за живота. Самият Иля и останалите пътници, за съжаление, са мъртви.

Родителите на 14-годишния тийнейджър, причинил фаталната катастрофа в Новочеркаск (Ростовска област, Русия), са казали в полицията, че Иля е взел ключовете за Hyundai-а без тяхно разрешение. Те били на нощното шкафче у дома на Иля. По това време останалата част от семейство е била в къщи, но всички са били заспали.

Според бащата на починалия Иля, всички приятели на ученика първоначално също се прибрали вкъщи, а след това отново се съгласили да се срещнат тайно, за да карат и да се возят на кола.

Що се отнася до самата кола, то това е Hyundai Solaris – субкомпактен автомобил на южнокорейската компания Hyundai Motors. Колата е локализирана версия на Hyundai Accent, адаптирана за използване в руски условия и произвеждаща се в Санкт-Петербург.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ, АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ЖЕЛАНИЕ.

Счетоводна Къща ИРМАТИ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Posts
Харесайте нашата Facebook страница