12.8 C
София
петък, април 19, 2024

3 неща издават необвързаната жена

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Модните експерти са категорични, че дрехите, които носите, могат да разкажат повече за вас, отколкото предполагате. Така например, ако жена с пищни форми носи обемни дрехи и аксесоари, които са с тъмен нюанс, тогава вероятно тя е срамежлива, срамува се от фигурата си и се опитва да я скрие. Ако пък жена в по-напреднала възраст има прекалено младежки гардероб, тогава може би се опитва да изглежда по-млада отколкото е, защото се срамува от ЕГН-то си.

Решихме да поговорим за онези неща, които според специалистите могат да издадат, че една жена е несемейна и е в търсене на мъж. Обърнете внимание, че всички тези неща са обединени от една обща характеристика – те са много привлекателни и изразителни, така че привличат възгледите на всички – и на мъжете, и на жените.

Според стилистите самотните жени носят такива неща, за да привлекат повече внимание (въпреки че, разбира се и тези дами, които имат половинка често прибягват до тях). Ето кои са трите неща, които издават, че една жена е необвързана:

Дълбоко деколте и различни изрязани дрехи

На първо място в нашия списък са дрехите с провокативна кройка, които привличат погледите на мъжете. Това са рокли и блузи с дълбоко деколте, това са мини поли и поли с ефектни цепки. Също така това са рокли с гол гръб и рамене, както и дрешки, които не покриват корема и талията на жената.

Проверка по рама

Но дами, за да не изглеждате твърде предизвикателни в такива облекла и да не отчуждавате мъжете от себе си, модните критици съветват да не избирате прекалено разголени дрехи. Например, ако облечете блуза с дълбоко деколте, то не я комбинирайте с къси панталони или пола, а с дълги такива. Избегнете риска да изглеждате евтини.

Всичко по тялото

Без съмнение, когато всичко е на показ, всеки ще се загледа, но само за кратко. Много жени залагат на тесни рокли, поли, дънки, блузи и т.н., за да привлекат вниманието на мъжете. Много популярни са и коланите, с които можете да подчертаете линията на талията. За да направите външния си вид да изглежда достатъчно секси, но не твърде провокативен, е достатъчно са изберете тясна дреха, но не твърде прилепнала, пише Блиц.

Високи токчета

Списъкът ни със сигурност би бил непълен, ако в него не включим обувки на висок ток. Този аксесоар, според стилистите, се използва активно от самотни дами, за да привлекат вниманието на мъжете. Това не е никаква изненада, защото обувките с високи токчета моментално правят образа на жената по-привлекателен и елегантен, а в същото време правят така, че женската фигура да изглежда по-стройна. Основното е да изберете обувки, с които можете да ходите, в противен случай ефектът ще бъде точно обратният – комичен.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ