16.8 C
София
вторник, април 30, 2024

Първият път ми звучеше абсурдно, но вече слагам паста за зъби във фризера и след 5 часа я ползвам да почистя петната

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Миенето с паста за зъби е скучна работа. Едва ли възприемаме пастата за зъби като нещо друго освен средство за почистване на зъбите. Въпреки това, той може да се използва много ефективно и не по предназначение. Ако знаете начините, можете да го превърнете в незаменим помощник.

ЧЕТКАНЕ С ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Знаем, че пастата за зъби ни помага да почистим зъбите си, както и да ги избелим и защитим. Но днес ще говорим за други начини да го използвате. Пастата за зъби може да стане ваш съюзник не само в личната хигиена, но и в почистването. В края на краищата тя също върши отлична работа за почистване на различни повърхности. Но за това трябва да знаете един трик.

Препоръчваме да поставите пастата за зъби във фризера преди употреба. Звучи малко абсурдно, но работи страхотно. Заслужава да се отбележи, че този метод набира все по-голяма популярност сред домакините. Но защо да изпращате паста във фризера?

Проверка по рама

Защото е много удобно! В крайна сметка, когато е замразена,  може да се използва за почистване не на зъбите, а в домакинството. Можете да я втриете в петно и по този начин да го почистите. Това работи много по-добре от просто нанасяне на паста.

Удобно е, ако имате резервна форма за замразяване на лед. Покрийте я със стреч фолио и изстискайте пастата във формата. Поставете пастата във фризера за поне 5 часа. Така че я замразявате в удобни кубчета, които след това можете да използвате за почистване.

Какво може да се почисти с паста за зъби

Замразените кубчета могат да се използват върху почти всички повърхности. Например, можете да почистите дървени дъски за рязане с кубче паста за зъби. То не само ще премахне мръсотията, но и неприятната миризма. Така че можете да запазите любимата си дъска след рязане на риба или лук. От неприятната миризма няма да остане и следа!

Можете също така да използвате нашия новооткрит инструмент, за да се отървете от мухъла. Пастата за зъби перфектно ще се справи с бактериите и ще дезинфекцира повърхността. Може безопасно да се използва върху дървени подове и первази.

Друго нещо, за което може да помогне пастата за зъби, е плаката върху приборите за хранене. С нейна помощ можете лесно да премахнете следите от замърсяване и да върнете уредите към предишния им блясък. Със същата ефективност пастата за зъби премахва плаката от ютията. Като цяло може да почисти всякакви замърсявания , които трудно се отстраняват.

Магазин за Акумулатори

Четкането с паста за зъби достигна ново ниво. Кой би помислил, че една обикновена паста ще се превърне в незаменим помощник в почистването . Препоръчваме ви да опитате този метод и сами да се убедите колко е ефективен. Приятно и лесно почистване!

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ