18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Абсурд в Novinite-Dnes.eu: Политическа чистка в 5-о РПУ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Абсурдна политическа чистката се вихри в 05 РПУ-София, което се грижи за безопасността на около 150 000 столичани, алармира униформен източник на Novinite-Dnes.eu.

След като вече успя да се освободи от началниците на групи „Контрол на общоопасните средства” и „Охрана на обществения ред”, както и от началника на икономическите полицаи, назначеният шеф на Районното продължава да принуждава ръководни служители, несподелящи политическите му възгледи, да освобождават заеманите от тях ръководни длъжности.

Така сега на дневен ред да напуснат постовете против волята си са началниците на групи Териториална полиция-Оборище, Териториално полиция-Кремиковци и Криминална полиция-Кремиковци.

Сред служителите на Районното се носи слух, че и креслото на зам.-началника скоро ще се освободи, защото е обещано като благодарност за явната политическа подкрепа на пенсионирания, но все още работещ лидер на СФС-МВР, който към момента ръководи сектор Противодействие на криминалната престъпност в РУ.

Неговото място пък щял да заеме настоящият началник на криминалната група за Подуяне. Председателят на може би най-големия синдикат в полицията, който взима заплата от МВР, заплата от СФС-МВР и пенсия от НОИ, много бързал да заеме комисарския пост предвид появилия се наскоро слух за освобождаване на всички пенсионирани служители, останали да добруват в МВР, за да получи по-високо обезщетение при напускането.

Проверка по рама

Материалът Абсурд в Novinite-Dnes.eu: Политическа чистка в 5-о РПУ е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ