24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Ако искате да ви се възхищават, следвайте тези прости правила

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Сигурно сте чували някъде, че мъжете  биват привличани от някаква мистериозна енергия в жената. Знаете ли, че всяка жена е в състояние да контролира тази своя енергия, така че да се появи край нея огромна армия от фенове.

Пестете енергия

Не е нужно да правите нещо, което не харесвате или да си губите времето за дреболии, както и да сте нервни. Всичко това се забелязва отвън и минаващ непознат бързо ще разбере, че няма да му е удобно с вас – той няма нужда от вашата негативност и нерви на предела. Наслаждавайте се на всичко и ще бъдете в добри отношения с мъжете.

Обичайте себе си

Помислете колко харесвате себе си. На първо място, вашето самочувствие привлича един мъж. Със сигурност познавате жени, които са далеч от визията на Анджелини Джоли или Меган Фокс, но най-красивите и успешни мъже са до тях. Знайте как да се поглезите с малки радости – купете си красиво бельо или отидете отново в салона за красота.

Защо е важно да имаме самочувствие

Проверка по рама

Отървете се от лошите емоции

Ако трябва да се отървете от натрупаните отрицателни емоции, тогава не пестете сълзи, само трябва да плачете сами от всички. Гледайте драмата и си плачете със здраве.

Хоби

Правете това, което обичате най-много – пътувайте, колекционирайте, рисувайте или научавайте нови неща. Правете каквото ви харесва. Така ще презaредите батериите, както и ще дойде доброто настроение.

Бъдете женствени

Запомнете, не се преструвайте, че можете да вършите всичката мъжка работа. Ако се справяте с мъжките задължения, тогава защо имате нужда от мъж до себе си. Това е плашещо за всеки мъж.

Магазин за Акумулатори

Съперничеството отнема енергия

Не губете енергията си в празно състезание – не се опитвайте да се доказвате на някого, че сте по-добри. Такива безсмислени неща ще съсипят здравето ви. Ако сравнявате себе си, тогава го правете само със себе си. Не предприемайте ненужни „битки“, които няма да ви направят щастливи.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ