ВидеоЗдравеКовид 19ЛюбопитноПолитикаПоследни

Британците саботираха тайни тестове за наркотици с хората на Гейтс, като убиха пациенти /ВИДЕО/

Игра на Богове -Възходът на падението

(Дейвид Джеймс, The Daily Expose ) – На 1 април 2020 г. главните хигиенисти на Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, както и директорът на Националната здравна служба Стивън Поуис, подписаха съобщение, изпратено от тяхната Национална здравна служба (NHS) ) аналог.

Те призоваха да се положат всички усилия за включване на пациенти с COVID-19 в национални приоритетни клинични изпитвания.

Тестване за саботаж на потенциално лекарство

Тези тестове бяха:

  1. ПРИНЦИП (пациенти в риск при теста за първична помощ)
  2. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ (при болничен тест)
  3. REMAP-CAP (тест за критично болни пациенти)

Едно от тестваните лекарства е хидроксихлорохин. В тестовете RECOVERY и REMAP-CAP те използват изключително висока и потенциално смъртоносна доза: 800 mg на 0 и 6 часа, последвани от 400 mg след 12 часа и след това на всеки 12 часа в продължение на още девет дни.

По този начин пациентът е получил 2400 mg през първите 24 часа от лечението.

Според Дейвид Джейн, професор по клиничен автоимунитет в университета в Кеймбридж:

Проверка по рама

„Предозирането с хидроксихлорохин е свързано със сърдечно-съдови, неврологични и други токсичности, които се проявяват при дози над 1500 mg. А по-високите дози са свързани със смъртността. “

В статия за списание BMJ (можете да намерите ТУК ), един от ръководителите на тестовете за възстановяване, Мартин Ландрей, обясни:

“Дозата се основава на моделиране от Ник Уайт, професор по тропическа медицина в Оксфордския университет, и неговия екип, които имат богат опит с лекарството.”

На 13 март сър Никълъс Уайт беше част от „Неформалната консултация относно потенциалната роля на хлорохина в клиничното управление на COVID-19“. Имаше и 5 „експерти“, членове на фондация „Бил“ и Мелинда Гейтс.

Тестът SOLIDARITY, извършен от Световната здравна организация (СЗО), използва същите дози хидроксихлорохин като тестовете RECOVERY и REMAP-CAP.

На 9 март 2020 г. китайските учени препоръчаха много по-ниска и безопасна доза :

„При SARS-CoV-2 се препоръчва доза от 400 mg хидроксихлорохин сулфат да се прилага перорално два пъти дневно, последвана от поддържаща доза от 200 mg два пъти дневно в продължение на 4 дни.“

Тестът ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ регистрира първите си пациенти на 19 март (вижте записа от 9-та минута):

Британците саботираха тайни тестове за наркотици с хората на Гейтс, като убиха пациенти

 

Тестът REMAP-CAP беше световен, с много голям брой участници в Англия:

https://www.remapcap.org/participating-sites

Тестовите места в Англия са имали най-много прекомерни смъртни случаи

Най-големите групи от участници в теста REMAP-CAP са в Лондон и Уест Мидландс и Северозапад.

Според “Файненшъл таймс” тези региони са регистрирали най-голям ръст на прекомерните смъртни случаи през пролетта на 2020 г .:

Съществува генетично разстройство, известно като дефицит на G6PD, което е разпространено главно в части от света, където маларията е ендемична, като например в Субсахарска Африка.

Хидроксихлорохинът е по-опасен за хора с дефицит на G6PD.

Германският лекар Волфганг Водарг предложи на British Medical Journal (BMJ) обяснение за прекомерното представителство на етническите малцинства сред пациентите и здравните специалисти в статистиката за смъртта на COVID-19:

„Според мен една от възможните причини за повече жертви на Covid-19 сред пациентите и здравните специалисти с предци от страните с малария може да бъде широкото използване на хлорохин (cq) и хидроксихлорохин (hcq) за лечение и профилактични показания при пациенти с Дефицит на G6PD. “

„Националното статистическо бюро установява, че чернокожите са четири пъти по-склонни да умрат на Covid-19.“ (Източник )

В интервю за Винай Прасад един от най-добрите епидемиолози в света Джон Йоанидис заяви следното за грешките на „първата вълна“:

“Вероятно сме убили около 100 000 души по целия свят само с хидроксихлорохин.”

(можете да го намерите за 1 час 37 минути на това видео )

Торстен Енгелбрехт и д-р Клаус Кьонлайн (съавтори на “Virus”) смятат, че броят им може да бъде много по-голям в статията им, озаглавена:

“Смъртта от COVID-19 (прекомерна): вирусна причина е невъзможна – лекарствата са изиграли ключова роля за около 200 000 допълнителни смъртни случая само в Европа и САЩ”

Развитие във Великобритания преди и по време на първата вълна на пандемията

Първият официален мъртъв на COVID-19 през януари 2020 г. е Питър Атууд.

На 7 януари 2020 г. той е приет в подземния свят със силна кашлица. Поради това вирусът – по-предаван и смъртоносен от грип – е бил във Великобритания през декември, ако не и по-рано.

През януари или февруари в Обединеното кралство няма прекомерни смъртни случаи. Те започнаха едва в средата на март и съвпаднаха с:

1. Представяне на заключване

2. Освобождаване на пациенти (които не са напълно излекувани) от болниците (където най-вероятно е да се заразите с инфекция) в домовете за стари хора (където са най-уязвимите хора)

3. Тестове, при които са приложени изключително високи и потенциално смъртоносни дози хидроксихлорохин

Заключение

Тази статия е поредното доказателство, тъй като системата се стреми да дискредитира всяко обещаващо лекарство срещу COVID-19.

В началото на пандемията те поне се преструваха, че търсят подходящи начини за диагностика, лечение и профилактика (ваксини). Сега обаче те вече дори не се опитват да скрият, че единственото, което искат, е да пробутват ваксини.

Те искат да унищожат всяко лечение, което е лесно достъпно и най-важното евтино, така че фермата на компанията не може да печели от това. Дори с цената на буквално убиване на пациенти, точно както по време на проучванията.

ВИДЕОТО Е КАЧЕНО В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛА  https://t.me/RonyRony

От екипа на https://novinite-dnes.eu
Ако и ти искаш да станеш част от екипа на опозицията, пишете ни на novinite-dnes@abv.bg
📌Последвайте ме в Телеграм https://t.me/RonyRony
Диета без глад

Back to top button