24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Биоенергия и успех: Защо плановете трябва да се пазят в тайна

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Когато сме вдъхновени от големите си планове за бъдещето, често искаме да ги споделим с всички. Това е естествено желание, но експертите съветват да не го правите – и ето няколко важни причини защо.

Има само седем причини, поради които късметът ви заобикаля. Но има и осма причина за постоянен провал – отдадеността на другите на техните планове. Време е да се разделите този лош навик. Има поне три добри причини за това.

Енергия на щастието: Какво ще ви помогне да направите всеки ден щастлив?

Външни недоброжелатели

Първо, не всички хора около вас искат да сте щастливи и плановете ви да се сбъднат. Точно на такива хора не трябва да се дава шанс да научат какво си намислил. Те могат да допринесат за вашия провал.

Недоброжелателите могат да ви прокълнат, ако имат желание да ви дразнят. Ако знаят точно плановете ви за бъдещето, тогава с негативната си енергия могат да изложат бизнеса ви на опасност.

Проверка по рама

Самопровал

Когато казваме на всички около нас какво мислим, какви са плановете ни, това веднага засилва страха, че нищо няма да стане. Мнозина дори не разбират, че заради това самите те започват да се терзаят.

Специалистите в областта на биоенергетиката наричат това самопровал, а психолозите – емоционално прегаряне. Когато много искаме нещо, мислим твърде много за него, което категорично не е препоръчително.

50 отговора на въпроса: „Какво е щастие?“

Енергийни вампири и страхове на близки

Пазете се от енергийни вампири, които ще приемат провала ви за радост: те могат конкретно да ви кажат, че нищо няма да се получи, или да пробват да ви откажат от плана ви. Но най-неприятният вариант е, че страховете на близките могат да бъдат проектирани върху вашето съзнание.

Магазин за Акумулатори

Добър пример за проекцията на страховете на други хора е, когато кажете на вашите родители или баби и дядовци, че искате да изпълните мечтата си, и вместо подкрепа те започват да ви разубеждават или споделят стереотипни страхове. Хората искат най-доброто, но се оказва точно обратното, защото не всеки знае, че желанията ни се сбъдват, ако вярваме в тях.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ