12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Боян Расате: Дъщеря ми Ермина трябва да спечели Survivor

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Една от най-интересните участнички в последния сезон на Survivor има не по-малко интересен баща. Националистът Боян Расате редовно следи риалитито, където до финал стигна атрактивната му дъщеря Ермина.
Вижте още: Ванко 1 съобщи официално за отношенията между Благой Георгиев и Дъщеря му (СНИМКИ)
Ермина трябва да спечели Survivor, защото е добро дете, добре възпитано, не влиза в интриги, добре тренирана е и се държи достойно!“, сподели Расате пред „България Днес“.

Тя не е там заради 150-те хиляди, не е отишла да спечели, а да се забавлява, да си достави емоции, които ще помни цял живот. Изпитвам бащинска гордост“, каза още националистът.
Проверка по рама

Вижте още: След побоя Миро заведе на супер луксозна почивка Мария (СНИМКИ)
Със съпругата му Валя не подозирали, че дъщеря им се е записала за Survivor. „Започна да обикаля напред-назад, сподели ни, че ходи на кастинги, но до последния момент беше в напрежение. Случвало се е да свалят одобрен участник от самолета и да му кажат, че отпада„, каза Боян Расате.

След като 21-годишната студентка се прибрала от Доминикана, тъй като снимките на Survivor приключиха по-рано, само за седмица Ермина успяла да навакса 5-те килограма, които стопила от глад и игри на острова. „Това е скандално! Опразни ни хладилника, непрекъснато яде и е гладна. Казва, че гладът там е бил най-големият им проблем“, издаде бащата на Ермина.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ