-1.1 C
София
сряда, март 29, 2023

Божана Кацарова проплака: Останах без коса в „Сървайвър“! СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Сървайвър“ се оказа тежко изпитание за женската суета. Кулинарката Божана Кацарова нададе вой, след като буйната й грива започна да капе месец след стъпването й в приключенското риалити. Оказа се обаче, че участничката сама се е докарала до това дередже.
„Измих косата си със сажди и тя половината окапа! Вързах я, но сега ме е страх да я пусна, защото не знам какво е останало от нея“, оплака се победителката от „Мастършеф“, която държи да изглежда добре дори в екстремни условия.

Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди „Сървайвър“
Преди дни тя показа пред камерите и ноктите на ръцете си, които са изпочупени до дъно от тежките игри и изпитания, в които тя се раздава, без да жали сили.
Проверка по рама

В риалитито както Божана, така и останалите участници с мъка поддържат личната си хигиена. Претендентите за титлата „Последният оцелял“ са принудени да мият зъбите си с пепелта от огъня и да перат дрехите си в Карибско море. Жените от племената „Известни“ и „Войни“ обаче не се предават пред трудностите и всяка сутрин се привеждат в приличен вид, като се оглеждат в лъскавото дъно на празните тенджери.
Какви ги върши Божата Кацарова в „Сървайвър“?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

Някои от тях, като фолкпевицата Татяна, предварително са се подготвили с плътен микроблейдинг, който няма шанс да избелее под жестокото слънце на Доминикана./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Божана Кацарова проплака: Останах без коса в „Сървайвър“! СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ