14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

Брокери в Новините Днес: ПП-ДБ се окопава в държавните дружества преди ротацията

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мръсотии по върховете на държавата преди ротацията – брокерската коалиция ПП-ДБ трескаво се окопава в държавни дружества, свързани с националната сигурност, за да си гарантира влияние, възмути се пред Новините Днес депутат, настоял за анонимност.

Задкулисие в Новините Днес: Тодор Тагарев бута свой човек за шеф в окрадения „Терем” – Стефан Стайков взима 13 000 лв. още петилетка

Както първи писахме, Тодор Тагарев вече пробутваа свои хора в борда на зануленото държавно дружество „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД.

СХЕМАТА

Проверка по рама

Набутването на верни партийни калинки става с назначаването на нови „независими членове” в Съвета на директорите, които обаче далеч не са независими…

Целта, която вече е постигната, бе Тагарев да добута до борда за нов мандат вече като „независим” твоя приближен Стефан Добрев Стайков, когото сам назначи за член на Съвета на директорите с протоколно решение № РД-36-28/07.09.2023 г.

Така изведнъж партийното ПП-ДБ назначение става „независим” с нов 5-годишен мандат и 13 000 лева заплата. И по-важното – под контрола на бившите управляващи с вечерни курсове в Харвард.

Случилото се в „Терем” – обявява се конкурс за независими членове на Съвета на директорите, изваждането на две партийни пионки и повторното им назначаване вече като „независими”, вече се е случило в Българския спортен тотализатор. Целта е ясна, наш човек на правилното място може да помогне за по-лесен достъп до парите на тотото.

В момента същата схема се готви за предприятие, пряко свързано с националната сигурност. Така до момента поне 3 държавни дружества ще бъдат поставени под контрола на ПП-ДБ дори и след ротацията, завърши източникът на Новините Днес.

Материалът Брокери в Новините Днес: ПП-ДБ се окопава в държавните дружества преди ротацията е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ