28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Чалга коалиция взриви „Сървайвър“, шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Футболистът Благо Георгиев създаде мощна коалиция в „Сървайвър“, но една силна жена може да я взриви. Шампионката по кану Станилия открито се противопостави на Джизъса и верните му авери в риалитито – фолкаджийката Татяна, ММА боеца Георги и модела Иван. Около тях отскоро гравитира и гемологът Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин.

Групичката е известна като „чалга“ коалиция и досега изглеждаше непоклатима. Станилия обаче не харесва стратегията на Благо. Каякарката обвини ексфутболиста, че е опънал чадър над Татяна, с която се познава от 20 години. Шампионката нарече фолкпевицата „слаб играч“ и „обслужващ персонал“, защото пере бельото на мъжете и се грижи за битовия им комфорт.

Татяна не издържа, Джизъса я разрева в „Сървайвър“ СНИМКИ

На същото мнение са певецът Тино и инфлуенсърката Мария. Дали обаче тримата ще оформят контра коалиция, още е рано да се каже.

Проверка по рама

Божана Кацарова развя голотии в „Сървайвър“, в мрежата я попиляха СНИМКИ

Като открито атакува Благо, Станилия, от една страна, рискува да бъде номинирана за изгонване от него и „чалга“ коалицията му. От друга обаче, каякарката е уважавана от Джизъса и Георги Варентинов заради спортните си постижения и е възможно те да не посмеят да я нарочат при бъдещо гласуване./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Чалга коалиция взриви „Сървайвър“, шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ