17.9 C
София
четвъртък, септември 28, 2023

Чревни проблеми за Телците и главоболие за Дева – пазете здравето през юли 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Здравето може да бъде критична тема за Овен този месец, като има опасност то да се влоши заради стреса на работа или у дома. Затова Овните трябва да внимават с емоционалното си състояние.
Телец

През лятната ваканция Телците ще се отпуснат и може да прекалят с мазни или сладки храни. Червата няма да харесат такова, така че през юли е по-добре да спазват диетата си и да организират дни за детоксикация за себе си. Когато избирате ваканция, изберете почивката край водата: морският въздух ще подобри благосъстоянието и състоянието на кожата.
Близнаци

Близнаците ще запазят здравето си, ако ядат повече постно месо, риба и зеленчуци. Чистата диета, съчетана с ароматни подправки като кориандър: ще има повече сила и добро настроение.
Рак

Проверка по рама

За да не донесе неприятности почивката, трябва да се запасите със защитни кремове и антихистамини. По въпросите на здравето Раците вярват на интуицията, отколкото на съветите на лекарите, но сега е по-добре да не поемат рискове и да търсят специалист при първите неразположения.
Кои зодии си играят със здравето – трябва да престанат

Лъв

Здравният хороскоп за юли предупреждава Лъвовете за възможни проблеми със стомашно-чревния тракт. Въпреки големите емоции, за Лъвовете е по-добре да въздържат импулсите да заглушат чувствата с вредна храна или алкохол.
Дева

Девите през юли, въпреки празничната атмосфера във въздуха, ще бъдат в работен шок. Такъв фанатизъм е изпълнен с главоболие и болки в гърба. Ето защо е важно да преразгледате графика си за юли и да въведете повече мобилни дейности: за да компенсирате заседналия начин на живот.

Магазин за Акумулатори

Везни
Здравето на Везните през втория летен месец ще бъде умерено. Само промени в настроението, причинени от работни моменти, могат да ги смущават. Те трябва да дават почивка на очите си по-често : петминутните упражнения ще бъдат отлична помощ.

Скорпион

Предстоят им предизвикателства, свързани със здравето. Проблем ще има не с тялото, а с нервната система. Медитативните практики и други начини за релаксация ще е добра за намаляване на напрежението.
Кои зодии си играят със здравето – трябва да престанат

Стрелец

През юли здравето на Стрелците ще ги зарадва. Но не трябва да губите бдителност, особено за транспорт: кола, скутер, велосипед.

Козирог

Козирозите ще бъдат супер продуктивни през юли: всичко ще се получи в работата и личният живот също няма да ги разочарова. Въпреки това, желанието да направите всичко наведнъж може да бъде психически изтощително. Нека да са на чист въздух, не планирайте нищо свързано с организация и състезание в почивните дни.

Водолей

Може би този месец Водолеите ще трябва да обърнат внимание на здравето си. Дори нищо да не ви притеснява, минете на профилактичен преглед, особено за зъбите.

Риби

Рибите през юли не трябва да експериментират с храната. Може да се появи неочевидна алергия към необичаен продукт. Също така представителите на знака, подобно на останалите в зодиака, няма да могат да се предпазят от стресови ситуации, но могат да намалят въздействието им върху нервната си система.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ