25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Цигарен магнат търси ново момиче за харема, който поддържа с жена си (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

51-годишният Бейнън информира, че със съпругата му си търсят нова „главна приятелка“, която да живее с тях в луксозното им имение в град Голд Коуст в австралийския щат Куинсланд. Двойката дори е пуснала обява в интернет, в която са описани изискванията от претендентката, която ще заеме изключително важната позиция.
Снимка: Travers Beynon/Instagram
Едно от нужните неща за кандидатките e да са привлекателни, забавни, дружелюбни, спонтанни, с приключенски дух и да подхождат с нужното уважение към другите. В замяна щастливката ще се радва на изцяло дизайнерски дрехи на световни марки, околосветски пътешествия и достъп до ексклузивни частни партита в компанията на двойката.

Късметлийката, която отговаря на всички изисквания на богаташката двойка, ще бъде задължена да се поддържа в приятен за окото вид чрез посещения в салони за красота, разходите за които ще бъдат поети изцяло от магната. В това число влизат маникюр, солариуми, прически, фитнес програми, здравословни диети и козметични процедури, пише Fakti.
Уил Смит мечтае за харем с 20 жени, в който да покани и Холи Бери

Уил Смит разказа за брака си с Джеда Пинкет Смит, като потвърди излязлата по-рано информация, че не е моногамен и че двамата правят сек…

Проверка по рама
Снимка: Travers Beynon/Instagram

Предишното момиче, което е било част от ликсозния „харем“ на Травърс Бейнън и жена му, е напуснало позицията и така се отваря възможност за друго момиче да блаженства в живота.

ОЩЕ: Жена спаси съпруга си от многоженство
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ