-1.1 C
София
сряда, март 29, 2023

Цвети от „Хелс Китчън“ се оказа доста разтропана извън шоуто СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Цветомира от Хелс Китчън се превърна в любимка на зрителите и едва ли не в талисман на предаването. Разбира се, не толкова заради умствените й качества (според мнозина те са трудно откриваеми), а заради вечните й изцепки и шоуто, което прави пред шеф Ангелов.
Всички смятаха Цветито за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка. Е, истината обаче ще се окаже друга, а Цветомира далеч по-разтропана, отколкото сме я мислили.

Доказателството за това са снимките й в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и „обърканото момиче“ от Хелс Китчън. Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо, пише kliuki.bg. 
Както виждате и сами, тя използва не само тонове макиаж по лицето си, но и тонове филтри и фотошоп, с които си придава още по-горещ и изкусителен вид. А позите, които заема, са… мале мила… То не са чупки в ханша, то не е показване на прелести, то не са чудеса…
Потребители признават, че са потресени от начина, по който се представя в мрежата една ученичка. „Ама то като й гледаш акъла, мозък няма това момиче, а ние поведение искаме да има“, коментират я зрители./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
 
Блиц

Статията Цвети от „Хелс Китчън“ се оказа доста разтропана извън шоуто СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ