2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Денят Х: Решава се съдбата на пошлата сглобка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Днес или някой от близките дни трябва да е Видовден за сглобката – да стане ясно ще я има ли занапред, под каква форма и т.н. Така поне обеща Бойко Борисов навръх местните избори.
Тогава той, недоволен от ПП-ДБ, обеща в сряда да започне голям форум на ГЕРБ, на който да се обсъди бъдещето на правителството. В него щели да участват изпълнителната комисия, депутатите, координаторите, новоизбраните кметове и съветници – и да решават поведението на партията.

„В сряда ще направим едно национално съвещание за два-три дена. Там ще преценяваме имаме ли нужда с хора, които плашат собствените си министри и така нататък да бъдем и да носим заедно отговорност“, припомни  тази сутрин думите на Борисов БНР. „Някаква такава пошла връзка в момента управлява държавата, наречена сглобка. Или се прави една коалиция с план, програма, време, място, или това е агония“, бе казал още лидерът на ГЕРБ.
Към момента няма насрочено такова съвещание. Не е ясно ще се проведе ли и кога. Но е ясно, че темата така или иначе е приоритетна за ГЕРБ и би следвало да търпи развитие.

Материалът Денят Х: Решава се съдбата на пошлата сглобка е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ