22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Деси Цонева попиля Цвети от „Хелс Китчън“, нарече я селянка и…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Деси Цонева, една от напусналите звездни участнички от Кухнята на Ада не можа да скрие разочарованието си от любимката на публиката Цветомира. Тя обяви на всеослушание, че врачанката е крайно необразована, а това всички видяха в кулинарното шоу.
Момичето от Северозапада изобщо не разбра кой всъщност е Наполеон. Няма как да не си чувал за прочутия стратег, военачалник и  император на Франция, който е познат в целия свят като Наполеон Велики. Още повече, че Цветомира завършва кулинарно училище и сякаш изобщо не е била в час.
Само, че най-върлите й фенове бранят Цветомира, обвинявайки даскалите й, че не са и дали нужното образование, което е трябвало да получи и отправиха заплахи към щерката на Митко Цонев.

Деси обаче не смята да им обръща внимание и даже ги нападна, макар, че е в Португалия на ваканция:“На Цвети й липсва не само образование, но и всякаква култура. Момичето е сладко, но изключително просто.“ Явно нивото на младите е такова и заключава: „Нахраниш една проста селянка и целия фейс скача! ЕВАЛА, ПРОСТАЦИ!”, написа в профила си гневната журналистка./show.24-chasa.eu
Проверка по рама

Блиц
Статията Деси Цонева попиля Цвети от „Хелс Китчън“, нарече я селянка и… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ