8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Димо и Ралица като дует „Каризма“ с първа победа в „Като две капки вода“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

За първи път от началото на новия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“ дуетът Ралица Паскалева и Димо Алексиев се представи на изключително високо ниво и спечели епизода с превъплъщението си в обичания дует „Каризма“. Предизвикателството им бе усложнено допълнително, тъй като тяхната задача бе с разменени роли – Димо да бъде Галя, а Ралица – Миро.

Епизодът започна с изпълнението на победителката от миналата седмица – Керана. Тя беше в образа на Тил Линдеман от Рамщайн, което си беше доста сериозно предизвикателство, поради специфичния тембър на немския вокалист.
След нея на сцената на „Като две капки вода“ се качи Тома – един от големите фаворити в шоуто. Задачата му бе да имитира фолк певеца Меди и въпреки огромната разлика между двата музикални стила, Тома отново се справи блестящо.

Христо Гърбов пък се превъплъти в Чъби Чекър, а след него Кали влезе в образа на френската звезда Лара Фабиан. Изпълнението на Кали впечатли Хилда Казасян, която специално поздрави фолк певицата.
Кичка Бодурова се разгневи на Като две капки вода и имитацията на Христо Гърбов

Естрадната певица Кичка Бодурова не е останала доволна от имитацията на Христо Гърбов, който в последния епизод на предаването „Като дв…
Яна Маринова като Майкъл Джексън, сн. „Като две капки вода“/Facebook

Проверка по рама

Актрисата Яна Маринова трябваше да влезе в образа на Краля на попа – Майкъл Джексън, което отново се оказа много висока топка за Маринова. За Владимир Михайлов пък май понятието „висока топка“ не съществува. Неговата задача бе да имитира Керана и отново направи изключителна имитация, която изправи публиката на крака.
Предпоследното изпълнение за вечерта бе на Дара Екимова, която имитираше Panjabi MC, а изпълнението ѝ бе похвалено от Фънки. За финал актьорът Христо Петков, който се намира в САЩ, направи жива връзка и се превъплъти в Елвис Пресли.

В крайна сметка Димо и Ралица спечелиха заслужено победата.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ