13.6 C
София
понеделник, май 20, 2024

Дневен хороскоп за 16 март 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

През този ден нищо няма да е еднозначно. Важно е да бъдете себе си и да сте наясно какво точно искате вие, а не другите. 

Телец

През този ден не насилвайте нещата. Насила хубост не става. Това, към което се стремите ще дойде при вас в най-неочакван момент. 

Близнаци

Днес ще може да покажете на света, че имате толкова много за даване. Все пак изберете хора, които наистина заслужават вашата добрина.

Рак

Проверка по рама

През този ден нищо няма да е в състояние да развали настроението ви. Прекарайте деня с любимия си човек и създайте незабравими спомени.

Лъв

През този ден ще приключите с много важна задача. Голям товар ще падне от раменете ви. Заслужава си да отпразнувате. 

Дева

През този ден не затъвайте в миналото. В живота ви се случват неща, които ще допринесат за вашето щастие и красиво бъдеще. 

Везни

Магазин за Акумулатори

Това е един от най-силните дни в месеца. Пробуждат се силите на природата, които допринасят за съзиданието. Събудете и вашите най-добри качества.

Скорпион

Това е ден, който е подходящ за поставянето на основите на големи дела. Добре е да започнете осъществяването на сериозни дела.

Стрелец

През този ден ще ви се струва, че може да повдигнете планини. Това е така, но не злоупотребявайте със силата, която притежавате – може да се обърне срещу вас. 

Козирог

През този ден хората ще са добре настроени към вас. Може да не чуете очакваните думи на нежност, но това няма да е заради лоши чувства към самите вас. 

Водолей

Денят е подходящ за подстригване  и смяна на цвета на косата. Новата прическа ще ви придаде енергия и дълго ще запази формата си. 

Риби

Сънищата, които ще видите през  тази нощ ще отразят истинското състояние на вашата сексуална енергия. Помислете какво точно желаете. 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ