22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Джизъса отслабна драстично в „Сървайвър“, вижте колко СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

След два месеца на жесток глад и тежки физически изпитания в „Сървайвър“, участниците свалиха общо около 100 кила. Най-много от всички отслабна футболистът Благо Георгиев, отчете кантарът.
От 98 килограма при влизането си в риалитито, сега Джизъса е само 84, т.е. с внушителните 14 кг надолу. По петите му е гемологът Светльо, който се е стопил с 11 килограма. Следват го футболистът Цецо и атлетът Иван – с по 9 кг всеки.

Жените в „Сървайвър“ треперят от ужас заради ММА боеца ЖороЖените също са се вталили, но не толкова драстично. Фолкпевицата Татяна е свалила 3 килограма, актрисата Снежана – 4, а студентката Ермина – 5.

Проверка по рама

Пак измама! Ето как Джизъса лъже зрителите и с кого си прави тайни срещи в „Сървайвър“ СНИМКИ
Претендентите за титлата „Последният оцелял“ сe премериха след сливането на племената „Сини“ и „Червени“. Обединението беше съпроводено със сериозно сътресение – Благо и ММА боецът Жоро бяха изпратени на Острова на отшелника, въпреки че се смятаха за непоклатими. Според новите правила, всички, които попаднат на изолирането парче земя, ще се борят за оставането си в играта, а накрая само един ще се завърне в обединеното племе. Отпадналите в битката пък ще станат част от журито, което ще определи големия победител./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Джизъса отслабна драстично в „Сървайвър“, вижте колко СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ