20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Екшън план! Корнелия Нинова прави своя партия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Корнелия Нинова е ограничила публичните изяви до минимум, а вместо нея в медиите говорят доверениците ѝ Иван Ченчев и Калоян Методиев. Кака обаче не е хвърлила бялата кърпа, а обмисля следващия си ход. Плановете ѝ могат да разтърсят БСП из основи, научи „Галерия“ от свои източници на „Позитано“ 20.

Силна жена като Нинова не приема с лека ръка унижението да е обикновен депутат. Тя е убедена, че е жертва на дворцов преврат, но все още има силни позиции в ръководството на столетницата и в регионалните структури.

ОСТЪР ЗАВОЙ: Калоян Методиев цепи Корнелия

Докато отмаряше допреди ден в Гърция със съпруга си Димитър и дясната си ръка Калоян Методиев, спряган за нещо повече от обикновен приятел, Нинова кроила планове как да отмъсти на враговете с партиен билет. Корнелия все още е убедена, че може да се върне в Столетницата на бял кон.

Само че преди седмица стана ясно, че Нинова няма да може да се кандидатира за председател на партията, като съобщението дойде от пресцентъра на БСП. Решението е на Контролната комисия. То е взето на заседание в условия на наличен кворум и в присъствието на 18 от 31 членове на комисията. Гласуването се е провело точно докато Нинова е на странния си воаяж в Гърция, а отсъстващите членове на журито били от доверените ѝ хора.

Проверка по рама

Корнелия е изправена пред 3 сценария – първият е да се върне триумфално в БСП.

Вторият е да пробута като лидер някой от съюзниците си като Драгомир Стойнев или Георги Свиленски, а тя да стои в сянка като Ахмед Доган.

Най-инфарктен е третият вариант – ако не успее да овладее отново Столетницата, Нинова ще тръгне с мощен алюр към създаването на своя собствена партия, категоричен е източникът ни.

Мотивите ще бъдат, че БСП е загубила идентичността си и е овладяна от тъмните сили – ГЕРБ, ДПС, джендъризацията и световното зло.

Корнелия ще нарече проекта си автентично ляв, ще дръпне верноподаниците си от соцпартията и сестрински партии – отломки, които доста се нароиха през годините.

Материалът Екшън план! Корнелия Нинова прави своя партия е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Магазин за Акумулатори

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ