12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Емо Каменов попиля Фънки, Паскалева и Яна Маринова с много грозни обиди

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Помните лис кандлания Емо Каменов от „Къртицата“. Продължава да има пиперлива уста, с която порази „Като две капки вода“ и нанесе жестоки обиди на голяма част от участниците. 
Първа под  прицела му попадна Ралица Паскалева,  която привлича внимание  в имитаторското шоу. Емо Каменов я захапа, че в истинския живот и в лекарския сериал изпълнява една и съща роля: Хубавицата успя да провали брака на Салпаров, въпреки, че имаше деца, разведе го , а това го знаят всички.

Точно по тази причина ролята й в „Откраднат живот” много й пасна. И там изигра фатална жена, разведе доктора, роди му дете и го заряза, той да го гледа. Както е в живота, така стана и в тв поредицата.”
Така избухна здравенякът, които е познат на публиката от култовото шоу „Къртицата” . Това се случи във видеото, което силовакът от Монтана пусна в мрежата. Емил Каменов е участвал в хитовия бг сериал „Под пркритие”, появи се и скоро  в сръбската версия на Големия брат, а от там бе изгонен защото не си сдържа нервите и преби един заядливец.
Емо Къртицата не пожали и другата актриса Яна Маринова.С хапливия си език и монтански диалект коментира: „Она реве  като магарица. Трагедия. Ако някога е приспивала сина си с песничка, сигурно цяла нощ е стоял буден”, боботи северозападния мачо. Като изяви желание да участва в Капките, но само ако не го накарат да се обръсне.

Проверка по рама
Каменов захапа и Димитър Ковачев-Фънки:”Приличаш на чичо Фестър от комедията „Семейство Адамс”. Отслабни малко бе, жено. И не отричай, че с Коцето не ходите по чалга клубове. Пукате с него и то като ненормалници. И не само се черпите с алкохол”, каза Емо и направи с ръка жест, с който загатна, че й смъркат.

Голям смях, виже как ги подреди силовакът от Монтана  участниците в Капките!/show.24-chasa.eu
 

Магазин за Акумулатори

Блиц
Статията Емо Каменов попиля Фънки, Паскалева и Яна Маринова с много грозни обиди е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ